Feasibility study

Een wild idee of een logistieke bottleneck op te lossen? Wij brengen snel antwoord op haalbaarheid en mogelijke oplossingen.

Prohead engineers brengen ervaring, kennis en methodiek samen om een gefundeerde analyse uit te voeren. Zonder goede basis immers geen goede slaagkans van uw gerealiseerd project.


Data analyse

Geen goed concept zonder eerst een grondige analyse uit te voeren van de huidige situatie. Analyse van je huidige data en deze naar de toekomst extrapoleren is een belangrijke basis. Dit kan een eenvoudige oefening zijn maar veelal is er een complexe analyse nodig om door het bos de bomen te zien.

Wij hebben de expertise. Onze data crunchers komen tot de noodzakelijke conclusies, soms verrassend, soms bevestigend maar in ieder geval to the point.

Concept

De uitkomst van de data analyse alsook de user requirements zijn de basis om de oplossing vorm te geven. Dit is de conceptfase die beroep doet op de ervaringen en best practices van de logistieke engineering.

De Prohead engineers bezitten de praktijkkennis die essentieel is voor een ontwerp met garantie. Geen praatplaatjes dus maar gefundeerde oplossingen.

ROI

Eenmaal sleutelcijfers besloten worden uit de data analyse, kunnen in de conceptfase mogelijke oplossingen gedefinieerd worden. Deze worden afgewogen op vlak van de KPI's beschikbaarheid, betrouwbaarheid en capaciteit. Naast een investeringsanalyse hebben deze KPI's een rechtstreekse invloed op de Total Cost of Ownership.